Beeldmateriaal van prof. dr. Ludwig von Feyermorgen?

Posted on november 4, 2010

6


Stop de persen!

Het IOCOB, met onder hun hoede de grootste objectievereclame website op het gebied van alternatieve hocus pocus blijft verbazen.

Alwaar in het vorige artikel op IOCOB weblog het niet-bestaan van prof. dr. Ludwig von Feyermorgen aannemelijk is gemaakt, lijkt het onmogelijke te zijn gebeurd:

we hebben beeldmateriaal! Zou het dan toch?

10730 beeldpunten. In een tijd waarin digitale camera’s met 6 megapixel CCD’s praktisch weg worden gegeven bij een grootverpakking wc-papier.

Legendarisch.

De afbeelding is te vinden in het artikel ‘von Feyermorgen: vampieren op het Internet!‘ dat door het IOCOB werd geüpdate met bovenstaande afbeelding.

UPDATE!

Op het Cryptocheilus weblog is men aan het speuren geslagen! Lees: De sokpoppen van het IOCOB. De foto betreft in werkelijkheid een uitknipsel van een groepsfoto met daarop DI Dr. Dr. h.c. Bernhard Hofmann-Wellenhof tijdens een uitreiking van certificaten aan een groep wetenschaps enthousiaste kinderen. Gück mal hier für einige impressionen. Dat biedt perspectief en hoop. Kinderen die van jongs af aan worden grootbracht in de wetenschap. Misschien kunnen zij Jan Keppel-Hesselink uitleggen hoe het werkt?

Hoop voor de toekomst

Advertentie